Excite

Pret tijdens je kampeervakantie

Er zijn genoeg mensen die zichzelf altijd hebben voorgehouden dat ze nooit, maar dan ook écht nooit, een kampeervakantie zouden houden. Wie daar van terug gekomen is, heeft er geen spijt van. Logisch, want een kampeervakantie is eigenlijk hartstikke leuk. Als je tenminste de juiste voorwaarden hebt gecreëerd.

Pret tijdens je kampeervakantie begint natuurlijk bij het juiste gezelschap. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om te kamperen met iemand die je bijna niet kent. En met ‘bijna niet kennen’ bedoelen we dus iemand die je misschien best regelmatig ziet, maar die niet echt jouw beste vriend of vriendin is, laat staan dat je er al eens mee op vakantie bent geweest. Een gewone vakantie kan dan namelijk al pittig zijn, laat staan een kampeervakantie. Voor stelletjes is een kampeervakantie een van de meest ultieme relatietest. Bedenk je dus van tevoren of je je relatie nu al op de proef wilt stellen, of dat je liever elkaar eerst nog wat beter leert kennen.

Ook de locatie is belangrijk. Als je beiden ervaren kampeerders bent, dan ga je misschien het liefst voor een zo natuurlijk mogelijke locatie. Als dat niet voor jou geldt, dan kan het handig zijn om gewoon een kampeerplek te kiezen met wat meer faciliteiten, zoals een douche en een toilet. Dat vermindert vakantiestress aanzienlijk, waardoor meer pret vanzelf gegarandeerd is! Bedenk je altijd dat stress de belangrijkste reden is waarom vakanties mis lopen. Als je dat onthoudt, heb je het plezier tijdens je kampeervakantie zelf in de hand!

Afbeelding: Flickr account Zach Klein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020