Excite

De beste prijzen voor treinreizen

De beste prijzen voor treinreizen vind je zowel online als offline. Of je nu kiest voor een zomertoer, een dagje of weekend eersteklas of een goedkoop treinkaartje dat je overal naartoe brengt; met de trein kun je bijna overal komen.

Kruidvat

Regelmatig heeft Kruidvat een actie waarbij je treinkaartjes kunt kopen. Die kosten meestal €12,49 en zijn in het hele land geldig. Als je in Den Helder woont, kun je naar Maastricht en woon je in Groningen, dan kun je met de trein naar Zeeland. Kortom, je kunt naar de andere kant van het land zonder dat het je tientallen euro's kost. Tip: hou de website van Kruidvat in de gaten voor nieuwe treinacties en zorg dat je er op tijd bij bent, want de kaartjes worden snel verkocht.

Kortingskaart

Als je veel met de trein gaat reizen, kun je ervoor kiezen om een kortingskaart te kopen waarmee je 40% per kaartje bespaart. De kortingskaart van de NS kost nu €55. Reken vooraf uit hoe veel je met de trein gaat reizen en wat de kaartjes in totaal zonder en met korting gaan kosten. Haal van de kaartjesprijs zonder korting de prijs van de kaartjes met korting af. Is dat bedrag meer dan €55? Dan haal je dus je kosten eruit. Tip: reis je met anderen, deel dan de kosten van de kortingskaart. Er kunnen namelijk vier personen met één kortingskaart reizen.

Interrailen

Ga je buiten Nederland reizen, dan kun je gaan interrailen. Als je onder de 26 bent, betaal je bovendien minder bij de aanschaf van je interrailkaart.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021