Excite

Puur genieten: vakantie Bali

Wuivende palmen, prachtige witte stranden, een heerlijk blauwe zee: een vakantie op Bali lijkt niet alleen het toppunt van ontspanning, het is het ook! Bali is een van de mooiste Aziatische vakantiebestemmingen. Het Indonesische eiland ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok en biedt elke vakantieganger iets van zijn of haar gading!

Bali is vooral populair vanwege haar witte stranden en prachtige natuur. Ook de mooie en indrukwekkende rijstvelden en de vele vulkanen blijken voor menigeen reden om een reis naar het eiland te maken. En dan hebben we het nog niet eens over de historische pareltjes: duizenden Balinese tempels die grotendeels nog helemaal intact zijn.

Bekende bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens je reis naar Bali zijn Gunung Kawi, een verzameling van in de rotsen uitgehakte candi’s, paleis Klungkung, de olifantsgrot Goa Gajah, de verschillende dolfijnen die bij Lovina te spotten zijn en natuurlijk Goa Lawa, beter bekend als de vleermuizengrot.

Wie een reisje naar Bali wil boeken, maar niet heel veel budget heeft, kan hiervoor natuurlijk altijd nog een last minute boeken. Je zult niet altijd precies de reis krijgen die je zoekt, maar daar is de prijs ook naar. Bovendien is Bali niet zo heel groot, dus je kunt altijd nog op eigen gelegenheid rondreizen en alsnog alles zien wat je graag zou willen zien!

Afbeelding: Flickr account tropicaLiving

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019