Excite

Regel een last minute naar Duitsland

Veel last minutes worden geboekt naar warme bestemmingen als Turkije en Griekenland. Dat wil echter niet zeggen dat dat ook de enige mogelijkheden zijn. Sterker nog, er zijn ook last minutes naar bijvoorbeeld Duitsland te regelen. Gemakkelijk, vaak heel voordelig en toch heel erg anders dan een weekend in je eigen huis. Want ook dat is Duitsland: heel erg geschikt voor een last minute weekend weg!

Het belangrijkste kenmerk van last minutes is natuurlijk dat je niet altijd kunt kiezen waar je heen gaat. Tenminste, kiezen kan natuurlijk altijd, maar je keuze is wat beperkt. Voor het kiezen van een goede last minute is het daarom altijd het slimst om gewoon uit te gaan van je budget. Kijk dan wat daar qua mogelijkheden in past. Wil je een wat luxere of verdere bestemming en lever je in op het aantal dagen, of ga je liever wat langer en blijf je wat dichter bij huis? Als je bereid bent om bijvoorbeeld morgen al te vertrekken, dan tref je het helemaal, want dan zijn de prijzen vaak nóg een stuk lager.

Natuurlijk doen we graag een paar suggesties voor een last minute naar Duitsland. Mocht je de keuze hebben uit last minutes naar Berlijn, dan moet je daar zeker een keer heen. Ook Düsseldorf is een echte aanrader. De verschillende steden aan de Noordzee bieden niet altijd de warmste temperaturen, maar zijn wel erg mooi en gezellig. Ook die zijn dus zeker het overwegen waard!

Afbeelding: Flickr account saturn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021