Excite

Reis door de tijd met dinosauriërs!

Denk je dat je dinosauriërs niet meer in het echt kunt bewonderen? Dan heb je het mis! De spectaculaire serie ‘Walking with Dinosaurs’ van de BBC wordt opnieuw tot leven gebracht in een spectaculaire show: Walking with Dinosaurs: The Live Experience.

Ongeveer 50 bouwers, technici, schilders, wetenschappers, kunstenaars, huidspecialisten en animatie-experts hebben een jaar lang gewerkt aan het namaken van vijftien dinosauriërs en hun leefomgeving. De dinosauriërs lijken levensecht en wegen in sommige gevallen zelfs meer dan een ton. Ook in hun bewegingen lijken ze precies op hun levende voorgangers.

Tijdens de show kun je dinosauriërs zien zoals ze vroeger geleefd hebben. Hoor hoe ze brullen, zie hoe ze rennen en beleef mee hoe ze hun prooi opjagen. Het bijzondere van deze show is, dat alle dinosauriërs echt nagebouwd zijn. Het gaat hier dus niet om driedimensionale exemplaren! Hoewel de show zeker indrukwekkend is, is hij geschikt voor iedereen tussen de 4 en 84 jaar oud.

Alle dino’s en onderdelen van de omgeving werden in Australië gemaakt. Toen de show daar zo’n succes was, is alles naar Amerika gevlogen. Ook daar kregen mensen geen genoeg van de show, waardoor de dinosauriërs nu ook andere landen aandoen, waaronder Nederland! Dit najaar kun je in Ahoy Rotterdam genieten van Walking with Dinosaurs: The Live Experience. De show is te zien op 16, 18, 19 en 20 september. Op de meeste dagen is er zowel een middag- als een avondshow. Ook worden er een aantal ochtendshows gegeven. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor €29-€49, exclusief servicekosten.

Afbeelding: Flickr account Matt Callow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020