Excite

Reis met de ferry naar Engeland

Je kunt met een ferry naar verschillende plaatsen, zoals York of Newcastle. Je kunt hierheen vanaf IJmuiden of Rotterdam. Met grote regelmaat gaan er ferry’s naar deze plaatsen. Vaak heb je leuke aanbiedingen, waarbij je eerst naar York of Newcastle vaart en daar vervolgens een dagje lekker kunt shoppen of rondneuzen. Daarna vaar je weer terug.

Onderweg heb je de mogelijkheid om te slapen en om lekker wat te eten. Er zijn ook verschillende winkeltjes aan boord, zodat je wat kunt shoppen. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om met de auto op een ferry te gaan, je kunt dan bijvoorbeeld een mooie rondreis met je auto maken door Engeland.

Er zijn allerlei aanbiedingen te vinden voor de ferry naar Engeland. Geregeld kun je met leuke korting de minicruise maken. Kijk bijvoorbeeld of je goedkoop een minicruise te pakken kunt krijgen bij Vakantieveilingen. Ook kun je soms in tijdschriften leuke aanbiedingen vinden. Bepaalde periodes zijn sowieso ook een stuk voordeliger, omdat er dan minder mensen op vakantie gaan. Toch kunnen ook drukkere periodes enigszins goedkoop zijn. Denk bijvoorbeeld aan de periode voor kerst. Dan kun je vaak tegen een leuke prijs met de ferry naar Engeland, om lekker te gaan kerstshoppen.

Afbeelding: Flickr account Law_keven

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020