Excite

Reis met de ferry naar Sardinië

Reis met de ferry naar Sardinië voor een vakantie op een van de mooiste Italiaanse eilanden. Sardinië is een van de Italiaanse eilanden in de Middellandse Zee. Om het eiland Sardinië te bereiken moet je reizen met de ferry.

De havens

Sardinië ligt ten westen van de laars van Italië, ten noorden van Tunesië. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari. De prominente havens van Sardinië zijn Porto Torres, Olbia, Glofo Aranci, Aratax, Porto Foxi en uiteraard de haven in de hoofdstad Cagliari. Wanneer je reist met de ferry naar Sardinië is een grote kans dat je in een van deze havens aankomt.

De vaartocht

Naar Sardinië kan je varen met ferry’s van verschillende maatschappijen. De volgende maatschappijen varen naar Sardinië: Corsica Sardinia Ferries, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, SNCM en Tirrenia Ferries. De steden van waaruit de ferry naar Sardinië vertrekt zijn onder andere Marseille, Toulon, Nice en Genoa. Deze steden liggen op het vaste land. Overige havens liggen op het vaste land elders in Italië of op het eiland Corsica.

Informatie

Op internet kan je veel informatie vinden over reizen naar Sardinië. Handig is dat je kan bepalen vanaf waar je vertrekt naar Sardinië. Zo voorkom je te reserveren voor een ferry dat weer vanaf een ander eiland vertrekt. Websites waar je informatie over een ferry naar Sardinië kan vinden zijn www.aferry.nl, www.mobylines.nl en www.stenaline.nl. Voorbereid op reis gaan scheelt een hoop stress en onduidelijkheid onderweg. Door deze websites ben je goed geïnformeerd over de beste ferry naar Sardinië.

Sardinië is een prachtig Italiaans eiland dat het zeker waard is om je vakantie op door te brengen. De ferry naar Sardinië brengt je vanuit de plek van jouw keuze naar het mooiste Italiaanse vakantie-eiland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021