Excite

Reis naar Bodrum

Tijdens je bezoek aan Bodrum heb je eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu kiest voor veel activiteiten of een heerlijk rustige vakantie, op Bodrum kan het allemaal. Behalve uitgaansgelegenheden zijn er de stranden, de gezellige winkels, de sfeervolle straten en moderne jachthavens. Je kunt verder een van de mooiste baaien ter wereld hier bewonderen.

Maar waar kun je je ontdekkingstocht van Bodrum nu het beste beginnen? Allereerst is er het mooie Turgutreis. Oorspronkelijk was dit een visserdorp, tegenwoordig is het na de stad Bodrum de grootste plaats van het Turkse schiereiland. Hier worden elke zaterdag de gezellige marktkraampjes opgezet en de moderne jachthaven en mooie stranden zijn ook een bezoek waard. Kom watersporten of wandel door de smalle steegjes, op zoek naar de beste cafés en restaurants. Na afloop kun je een bezoek brengen aan de openluchtbioscoop.

Een bruisende bestemming op Bodrum is Gümbet. Deze plaats staat vooral bekend om zijn drukke nachtleven. Je vindt hier dan ook een keur aan cafés, pubs en kroegjes. Daarbij zijn er diverse winkels en restaurants te vinden. Na een dagje winkelen kun je dus heerlijk uit eten, om daarna het uitgebreide nachtleven te ontdekken.

Wil je toch wat meer rust? Dan kun je op Bodrum terecht in Torba. Dit kleine Turkse plaatsje ligt in een groene baai, aan de noordkust van het schiereiland en op zo’n vijf kilometer van de stad Bodrum. Hier vind je diverse kleine kiezelstranden (vergeet je slippers dus niet!) en een mooie, authentieke haven. Torba is hiermee een ideale plek om heerlijk tot rust te komen.

Al overtuigd van de veelzijdigheid van Bodrum? Boek dan nu je volgende vakantie naar Bodrum en geniet!

Afbeelding: Flickr, yilmaz ovunc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020