Excite

Reis naar Curaçao

De zon schijnt het hele jaar op Curaçao. Dat is al meer dan voldoende reden om hier je zonvakantie te vieren. Daarbij staat Curaçao bekend om zijn heerlijke stranden. Bekende stranden zijn Playa Kalki, Cas Abao, Mambo Beach en Jan Thiel. Ga je naar Seaquarium Beach, dan kun je je stranddag combineren met een bezoek aan het bijzondere zeeaquarium.

Wil je je vakantie toch iets sportiever doorbrengen dan alleen zonnend op het strand? Je kunt er dan voor kiezen om te gaan windsurfen, kajakken, waterfietsen of zwemmen. Dat laatste kan onder begeleiding met dolfijnen. Iedereen die dit al eens heeft gedaan, kan je vertellen dat het een ervaring is die je je hele leven bijblijft. Ervaar dit zelf op Curaçao. Hier heb je de kans!

Een andere mogelijkheid tijdens je vakantie op Curaçao is deelnemen aan een jeepsafari. Rijd bijvoorbeeld een avontuurlijke route over de vlaktes van Hato en bekijk onderweg verschillende grotten. Dagtochten als deze worden meestal elke week aangeboden. Onder andere bij Atlantis Adventure kun je hiervoor terecht.

Ben je overtuigd en wil je komen genieten van het indrukwekkende Curaçao? Doe dit dan in stijl. Sinds kort kun je via curacaoxl.com de mooiste villa’s en appartementen op Curacao boeken. Een aanrader om het eiland vanuit een luxe uitvalsbasis te verkennen. Geniet van de zon in je eigen strandpalapa (met palmbladeren overdekte hut) en toost op het goede leven in Curaçao.

Hoe je je vakantie op Curaçao ook wilt vieren, je hebt in elk geval alle mogelijkheden. Boek daarom je volgende ticket naar Curaçao en kom zelf de zonnige charme van deze bestemming ontdekken.

Afbeelding: Flickr, JorgeBRAZIL

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020