Excite

Reis naar het eiland gran canaria

Gran Canaria hoort bij de Canarische Eilanden, bij de kust van Marokko. Ondanks dat het bij Marokko ligt, hoort het bij Spanje. Het hele jaar door heb je gemiddeld 20 graden op het eiland, waardoor je er dus ook heel goed in de winter heen kunt reizen.

Er zijn veel bezienswaardigheden op het eiland, zoals Roque Nublo. Dit is een basaltmonoliet die zestig meter hoog is. Het is een prachtige rotsformatie om te zien. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Pico de las Nieves. Dit is de hoogste berg van het eiland, met 1949 meter. Houd er wel rekening mee dat het erg koud kan zijn tijdens een bezoek naar deze berg. Het is er mistig en soms sneeuwt het er zelfs. Neem dus dikke kleding mee.

Een plek die ook veel mensen bezoeken op Cran Canaria is Cruz de Tejada. Dit is het geografische middelpunt van het eiland. Het is dus best bijzonder om hier eens heen te gaan. Er zijn bij Cruz de Tejada ook allerlei gezellige restaurants en cafés.

Gran Canaria is een boeiend eiland en veel mensen willen er graag heen voor een ontspannende vakantie. Reis ook naar Gran Canaria en ontdek wat er allemaal te doen is. Het eiland is zeer geschikt voor iedereen die van reizen en ontspanning houdt. Er zijn genoeg hotels die je kunt boeken. Vergelijk de prijzen met elkaar en zorg dat je tijdig reserveert.

Afbeelding: Flickr account lifefr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020