Excite

Reis naar het Griekse eiland Kreta

Kreta ligt in Griekenland. Het is een van de vele eilanden van het land. Het eiland heeft enorm veel te bieden voor toeristen en het is dan ook erg geliefd bij veel mensen. Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden, geschikt voor een mooie reis naar Griekenland.

Ga bijvoorbeeld eens naar de Samaría Kloof. Dit is een grote kloof op het eiland. Je kunt een wandeling door de kloof maken. Het is wel aan te raden om goede wandelschoenen te dragen wanneer je naar de kloof gaat. Ook heel interessant is het Historisch Paleis van Knossos. Dit historische gebouw is prachtig om te zien.

Voor jongeren is Chersonissos een geweldige locatie om naartoe te reizen. Er zijn veel uitgaansgelegenheden en het bekende Starbeach staat garant voor feesten en leuke activiteiten. Er is dagelijks wat te doen in het hoogseizoen.

In Kreta heb je veel restaurants waar je de echte Griekse keuken kunt leren kennen. Ook is het eiland zeer geschikt voor prachtige wandeltochten door de natuur. Je kunt ook snorkelen of duiken.

Ga ook eens naar Kreta en ontdek de pracht van het eiland. Het is absoluut de moeite waard er eens heen te gaan. Boek een hotel, bijvoorbeeld bij het strand of in een plaats naar keuze en geniet van je mooie reis.

Afbeelding: Flickr account mecklenburg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020