Excite

Reis naar Stockholm met een goedkope vlucht

Stockholm ligt geografisch niet ver van Nederland, maar een reis met de auto of de trein kost toch behoorlijk veel tijd. En die tijd kan je tijdens je vakantie veel beter besteden. Kies daarom voor het vliegtuig en reis snel en comfortabel naar de hoofdstad van Zweden.

Vliegticket zoeken

Eenmaal gekozen voor Stockholm zoek je een vlucht. Je vindt een goedkoop en betaalbaar ticket door op het internet te zoeken. Je surft naar websites zoals Vliegwinkel.nl, Cheaptickets.nl en Worldticketcenter.nl. Je voert de eindbestemming en gewenste datum van vertrek in en de website doet al het werk. Binnen enkele seconden heb je een keurig overzicht van de beschikbare vluchten.

Vliegticket boeken

Een vlucht naar Stockholm kost ongeveer 150 euro, afhankelijk van het moment van boeken en de prijzen van de luchtvaartmaatschappij die je prefereert. Maar je kunt de kosten drukken door tijdig te boeken, een vertrek vanaf een buitenlandse of kleinere Nederlandse luchthaven te overwegen (voorbeelden zijn Brussel, Bremen, Eindhoven en Maastricht), uitgebreid te zoeken en te vergelijken en alleen handbagage mee te nemen. Ook loont het zeker de moeite om de vluchten van prijsvechters in overweging te nemen. Het kost tijd om een geschikte vlucht te vinden, maar soms reis je dan al voor enkele tientjes!

Vliegveld

Bij het boeken van een ticket naar Stockholm is het belangrijk om een vlucht naar Arlanda Airport, op 42 kilometer van de Zweedse hoofdstad te boeken. Zorg ervoor dat je niet op Skavasta vliegt, want deze luchthaven ligt 100 kilometer ten zuiden van Stockholm. De Arlanda Express, een rechtstreekse treinverbinding, rijd je binnen twintig minuten naar het centrum. Ook is het mogelijk om de bus te nemen of op de luchthaven een auto te huren. Vanuit Arlanda reis je ook binnen een half uur naar de gezellige studentenstad Uppsala.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020