Excite

Reistips voor een topvakantie – deel 2

Heb jij ook al zoveel zin in je vakantie? Weet dan dat een goede voorbereiding je kan helpen om je vakantie nog beter te beginnen. Eerder gaven we je al verschillende reistips die je reis nog leuker kunnen maken, maar er zijn er nog veel meer!

Omdat je niet alles mee op vakantie kunt nemen, zul je vaak moeten kiezen. Wel slippers mee, of toch dat extra paar pumps? Als je een beetje slim inpakt én een jas met enorme zakken aantrekt, hoef je misschien lang niet zoveel te kiezen als je zou denken. Je tassen worden namelijk wel gewogen, maar je jas niet. Alles wat je daar in kwijt kunt, scheelt enorm in je tas!

Daarnaast is het natuurlijk handig om een zo licht mogelijke tas of koffer te gebruiken. Die telt namelijk ook gewoon mee voor het bagagegewicht. Als je koffer al twee kilo weegt, dan ben je veel beperkter in wat je mee kunt nemen.

Vlieg je vanaf één van de luchthavens die al gebruik maken van de bodyscanners die je helemaal naakt laten zien? Weiger dan om daaraan mee te werken. Er worden nu nog vraagtekens gesteld bij de gezondheidsrisico’s die het gebruik van de scanner met zich mee brengt en ook is het een ontzettende inbreuk op je privacy.

Tot slot: reis alleen met het vliegtuig als je echt niet anders kan. Het is niet alleen makkelijker om bijvoorbeeld per trein te reizen, maar ook nog eens veel leuker. Je vakantie begint dan namelijk direct. Bovendien kun je dan makkelijker stoppen waar je wilt en ben je niet alleen gebonden aan je bestemming en je vertrekpunt.

Afbeelding: Flickr account joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020