Excite

Reistips: voordelig naar Nieuw Zeeland

Bij reizen naar Nieuw Zeeland denk je misschien niet meteen aan een voordelige vakantie. Toch hoeft ook een reis naar de andere kant van de wereld niet altijd een vermogen te kosten. Als je een goedkoop ticket zoekt en je verblijf slim organiseert, hoef je echt niet jarenlang te sparen om een reis naar dit bijzondere land te maken.

Het plannen van je reis begint natuurlijk met de aanschaf van een vliegticket. Op internet kun je verschillende ticketprijzen met elkaar vergelijken, en zo de aanbieding uitzoeken die voor jou het meest geschikt is. Kijk bijvoorbeeld eens op World Ticket Center en CheapTickets.nl. Daar vind je de ticketprijzen van bekende luchtvaartmaatschappijen als KLM.

Om voordelig te overnachten in Nieuw-Zeeland kun je het beste voor een hostel kiezen. Omdat het land erg populair is onder backpackers, is er een ruim aanbod van goede hostels. Voor zo’n 9 euro ben je dan al verzekerd van een bed. Meestal kun je er ook gebruik maken van een keuken.

.

Nóg goedkoper is het om te gaan kamperen. Over het algemeen zijn de campings in Nieuw-Zeeland erg goed verzorgd en voorzien van veel faciliteiten, zoals douche- en wasruimtes. Heel spannend, en bovendien helemaal gratis is het om te gaan kamperen in het wild. Heerlijk toch, om ’s ochtends te ontwaken midden in de natuur?

Omdat het land zo veelzijdig is, is het eigenlijk niet noodzakelijk om nog geld uit te geven aan attracties en bezienswaardigheden. Geniet van de natuur en al het andere schoon dat je tegenkomt, en je hebt al meer dan genoeg om te bekijken!

Afbeelding: Flickr, gebruiker stevecadman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020