Excite

Reizen Algarve

In het zuiden van Portugal ligt de Algarve. De Algarve is een top plek om te feesten en te luieren en daarom is het een populaire vakantiebestemming onder jongeren. Een prachtige zee en kilometers strand gelegen in mooie baaien, daar staat de Algarve echter ook om bekend. Kortom, de Algarve is veelzijdig en absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.

Appartementen en hotels waar vooral veel jongeren verblijven, vind je in Albufeira. Albufeira is onder jongeren de hotspot van de Algarve. Hier vind je veel discotheken en feestkroegen. Onder andere Beach Masters organiseert speciale jongerenreizen naar de Algarve, en daarbij wordt niet alleen gefeest. Met een jeep ontdek je het veelzijdige achterland en de gezellige dorpjes van de Algarve. Vanaf 299 euro per persoon zit je een week in de Algarve.

Reizen met een andere, oudere doelgroep vind je onder andere bij Zuid-Europa Reizen. Deze reisorganisatie biedt reizen aan waarmee je het echte, authentieke Portugal ontdekt. Zoals een autorondreis door de Algarve langs het zacht glooiende landschap, kleine baaien, witte dorpjes, marmersteden en vele kastelen. Ruimte en rust zijn kenmerkend voor Zuid-Europa Reizen.

Goedkope reizen naar de Algarve vind je verder bij reisorganisaties als Jiba, Kras, Primavera, Sunweb, en Oad reizen. Jiba bijvoorbeeld biedt reizen naar de Algarve aan vanaf 235 euro per persoon.

Naast het drukke Albufeira wordt Vilamoura een steeds populairdere bestemming in de Algarve. Vilamoura is een nieuwere en wat meer luxe plaats dan Albufeira. Vilamoura heeft een grote jachthaven, veel vakantievilla’s en is een centrum voor de golfsport. Het stadje heeft maar liefst vier golfcourses.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Sue Elias

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020