Excite

Reizen door authentiek Bolivia

Bolivia ligt in het hart van Zuid-Amerika, omsloten door het hoge Andesgebergte. Als je een reis wilt maken door een land dat nog niet wordt overspoeld door toeristen, dan ben je in dit land aan het juiste adres. Ga op avontuur en ontdek het echte Bolivia!

Eenmaal in Bolivia kun je het land doorkruisen per trein, bus, of jeep. Vergaap je aan de oude Incasteden, bezoek het beroemde Titicacameer en de uitgestrekte zoutvlakte, en spot flamingo’s in een lagune. Je beleeft hier avonturen waar je later nog vaak met een glimlach aan terug zult denken.

Reizen naar en door Bolivia worden onder andere verzorgd door Djoser, Sawadee en LAS. Bepaal eerst of je het land op eigen houtje wilt verkennen, of dat je liever met een groepsreis meegaat. Aan beide types reizen zitten voordelen.

Als je samen met je gezin naar Bolivia wilt reizen, ga je misschien liever op eigen titel. Gaan er kinderen mee, dan zoek je bijvoorbeeld een reis uit die daar speciaal op aangepast is. Wanneer je in je eentje op vakantie gaat, kan het juist erg prettig zijn om met een groep mee te reizen, vooral als je voor het eerst een grote reis maakt.

Als je de tijd hebt, kun je er ook voor kiezen om je reis naar Bolivia uit te breiden met een bezoek aan Peru en Chili. Ook deze landen zijn nog erg authentiek. Heb je maar twee weken de tijd, dan is een rondreis door Peru nog steeds heel goed mogelijk, zolang je je avontuur maar slim indeelt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker DeFries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021