Excite

Maak prachtige reizen door China

Maak reizen door China. Wie droomt daar nou niet van? Het land heeft veel te bieden en is ontzettend groot. Een rondreis is dan ook de ideale manier om meer van het land te kunnen zien.

Steden in China

In China zijn een paar grote steden. Zo heb je bijvoorbeeld Peking, Shanghai en Hongkong. Shanghai is de grootste stad van China en heeft qua inwonersaantal de meeste inwoners van de wereld. Shanghai is daarnaast de grootste havenplaats van de wereld en heeft daarmee de positie van Rotterdam overgenomen.

Hongkong is vooral een goede stad voor jongeren, omdat het een moderne stad is. Veel rondreizen beginnen hier vanwege het grote vliegveld. Peking is een stad die bol staat van de bezienswaardigheden en cultuur.

Wat moet je zien in China?

Als je een reis maakt door China, dan zijn er veel bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Wat niet mag ontbreken, is een bezoek aan de Chinese Muur, waarvan wordt gezegd dat hij zelfs vanuit de ruimte te zien is. Ook heeft China veel kloosters en tempels die je kunt bezoeken. Ga ook eens naar een theeplantage en proef de echte Chinese thee - puur, zoals hij is bedoeld.

Reis boeken

Wanneer je een reis door China wilt maken, kun je een reis boeken bij een reisbureau of op het internet. Groepsreizen zijn mogelijk bij websites als djoser.nl. Hier vind je meerdere reizen door China, waarvan de Indochina reis een aanrader is. Je bezoekt dan China, Taiwan, Vietnam en Cambodja. In China zie je niet de bekende grote steden, maar juist de onbekendere natuurgebieden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021