Excite

Reizen in Latijns Amerika

Zuid-Amerika is een uitgestrekte regio vol interessante cultuur en oude bevolkingsstammen. Voorbeelden zijn de wereldberoemde incastad Machu Picchu in Peru, het carnaval in Rio de Janeiro in Brazilië en het Paaseiland voor de Chileense kust. Daarbij is de natuur in Zuid-Amerika prachtig. Je kunt de woestijn in, op avontuur in de jungle en relaxen op de tropische stranden.

Reissuggesties van de kenners, zoals reisspecialist Pagona Travel , zijn Antarctica, Argentinië, Chili, Costa Rica, Ecuador, de Galápagos eilanden, Mexico, Peru en Brazilië. Dit zijn nog niet eens alle reisbestemmingen van Latijns Amerika. Zuid-Amerika is zo groot en er valt zo veel te zien en te beleven, dat het lastig is een keuze te maken wat betreft jouw vakantie.

Naast het kiezen van een of meerdere landen, moet je nadenken over het soort vakantie dat je wilt. In Zuid-Amerika kun je cruises maken, bijvoorbeeld naar Antarctica, overblijfselen van verdwenen beschavingen bezoeken, de natuur in trekken, relaxen aan het strand en cultuur snuiven. Verschillende gespecialiseerde reisorganisaties bieden verschillende ‘reisthema’s’ aan wat betreft vakanties in Zuid-Amerika.

Naast Pagona Travel zijn Koning Aap, LAS (Latijns Amerika Specialist) en Sawadee reizen (voor al je verre vakanties) specialisten in vakanties naar Zuid-Amerika. Je kunt vaak kiezen voor of een complete rondreis, of zelf je vakantie samenstellen. Bedenk goed welke landen je wilt bezoeken en op wat voor soort vakantie je wilt voordat je een reisspecialist benadert. Het aanbod is namelijk ontzettend groot.

Hoe dan ook, je vakantie in Zuid-Amerika wordt onvergetelijk. Dat kan niet anders met zo’n prachtige natuur, cultuur en historie.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alex Proimos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021