Excite

Reizen naar de zon: Bodrum

Bodrum is een badplaats gelegen in Turkije. Veel mensen gaan graag naar Bodrum. Er is een strand waar je lekker kunt genieten. Het water kan verkoelend zijn op warme dagen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon op het strand liggen. Er zijn veel leuke activiteiten op het strand te doen. Behalve het strand, staat Bodrum ook bekend om de vele uitgaansgelegenheden. Dit maakt Bodrum een geschikte vakantielocatie voor jongeren.

Er zijn tevens leuke bezienswaardigheden in Bodrum. Wat dacht je bijvoorbeeld van St. Petrusburcht. Dit is een kasteel uit de vijftiende eeuw. In het kasteel kun je ook een museum vinden met historische vondsten uit de omgeving. Je kunt ook naar het Mausoleum. Dit is een groot grafmonument en wordt gezien als één van de klassieke zeven wereldwonderen. In de omgeving van Bodrum vind je veel warmwaterbronnen en er zijn kalkterrassen ontstaan. Het is een schitterend natuurverschijnsel en een echte aanrader om eens te bekijken.

Reizen naar Bodrum is een echte aanrader. Je kunt er heerlijk op vakantie gaan. Boek een hotel bijvoorbeeld aan het strand. Er zijn veel hotels met zicht op de zee. Je kunt ook op loopafstand van het strand zitten. Deze hotels zijn vaak net iets goedkoper dan wanneer je echt aan het strand zit. Je kunt de hotels via internet boeken. Op tijd reserveren is aan te raden, omdat in het hoogseizoen alles snel vol zit.

Afbeelding: Flickr account visitturkey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020