Excite

Reizen naar de zon: Curacao

Curacao hoort bij de ABC-eilanden en is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Het eiland heeft een oppervlakte van zo’n 472 vierkante kilometer. Het is dus een groot eiland en het is dan ook niet verwonderlijk dat je er veel bezienswaardigheden hebt. Logisch dus dat veel mensen naar Curacao reizen voor een heerlijke vakantie.

Ga bijvoorbeeld naar de Grotten van Hato. Deze vind je vlakbij Willemstad. Het is heel bijzonder de grotten te bekijken. Je kunt er bijvoorbeeld oude grottekeningen zien en er zijn boeiende rotsformaties. Ook heel interessant is het Chrisoffelpark. Je kunt er prachtige orchideeën zien en talloze tropische vogels. Je kunt er schitterende wandeltochten maken.

Ga naar het Curacao Sea Aquarium of de Dolphin Academy. Hier kun je allerlei zeedieren zien. Bekijk een show met dolfijnen of zwem zelfs met dolfijnen. Het is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud.

Wil jij eens naar Curacao reizen? Het is een absolute aanrader. Je kunt vliegtickets boeken en erheen vliegen. Curacao heeft veel hotels en het is aan te raden in Willemstad te verblijven, omdat veel bezienswaardigheden hier in de buurt zijn. Als je ergens anders wilt overnachten is dit natuurlijk ook mogelijk. Je kunt op internet de prijzen van hotels met elkaar vergelijken.

Afbeelding: Flickr account kitonlove

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020