Excite

Reizen naar de zon: Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een land met een temperatuur die het hele jaar rond de 25 graden zit. Er is veel mooie natuur, waardoor je prachtige wandelingen kunt maken. Natuurlijk kun je ook op het strand liggen en lekker bruin bakken.

De Dominicaanse Republiek heeft veel te bieden voor de actieve vakantiegangers. Zo kun je in de binnenlanden bijvoorbeeld bergklimmen, raften of paardrijden. Je kunt ook een mooie jungletocht maken, waarbij je dieren spot en allerlei mooie planten bekijkt.

Ook het strand biedt veel voor de vakantiegangers. Er zijn enorm veel witte stranden met azuurblauw water en palmbomen. Je kunt mooie strandwandelingen maken, maar een andere aanrader is om te snorkelen of duiken. De onderwaterwereld is bij de Dominicaanse Republiek erg indrukwekkend. Je kunt eventueel ook een duikcursus volgen. Er zijn veel duikscholen aanwezig en de prijzen zijn niet heel hoog.

Houd er rekening mee dat er ook een orkaanseizoen in het land is. Deze loopt van juni tot en met november, maar de meeste kans op orkanen heb je in augustus en september. In deze maanden kun je dus beter niet naar de Dominicaanse Republiek reizen.

Je kunt een vliegticket boeken voor de Dominicaanse Republiek. Dit kan gemakkelijk online. Ook een hotel kun je online boeken. Er zijn veel hotels die veel luxe te bieden hebben, maar redelijk goedkoop zijn. De verhoudingen zijn in de Dominicaanse Republiek namelijk anders dan in Nederland.

Afbeelding: Flickr account breebaily

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020