Excite

Reizen naar de zon; Suriname

De hoofdstad van Suriname is Paramaribo. Er zijn veel bezienswaardigheden, waaronder ook bezienswaardigheden die je beseffen hoe het vroeger ging met de slavenhandel. Ook zijn er interessante musea en kun je op veel plaatsen heerlijk uit eten.

Ga eens naar de verschillende dorpjes in Suriname. Dit is minder toeristisch, maar daardoor juist leuk om te bekijken. Zo kun je namelijk zien hoe mensen werkelijk leven. Ga ook eens de jungle in. Echte natuurliefhebbers zullen zich hier echt op hun gemak voelen. Je kunt dieren spotten en mooie junglewandelingen maken.

De junglewandelingen kun je doen met een ervaren gids. Hij of zij kan je alles vertellen over de dingen die je onderweg te zien krijgt. Het is ook mogelijk een meerdaagse tocht te maken, waarbij je echt de binnenlanden van Suriname in zal gaan en zo veel meer van het land te zien krijgt.

Suriname heeft ontzettend veel te bieden. Reizen naar Suriname is dan ook een aanrader. Je kunt kiezen voor een actieve vakantie, waarbij je een rondreis maakt of de jungle verkent, maar je kunt ook lekker ontspannen. Maak een mooie reis naar dit land en ontdek zelf wat de kracht ervan is!

Afbeelding: Flickr account timypenburg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020