Excite

Reizen naar het eiland Corsica

Corsica is een prachtig eindelijk in De Middellandse Zee. Je kunt er heerlijk ontspannen en genieten. Het is dan ook een prima locatie voor een vakantie. Maak een reis naar Corsica. Er zijn mooie zand- en kiezenstranden. Het water is helderblauw en er zijn mooie baaien. Natuurlijk vind je ook veel leuke hotels bij het strand, met uitzicht op de zee. Er zijn ook veel leuke wateractiviteiten en natuurlijk vind je gezellige restaurantjes in de buurt.

Behalve de stranden heeft Corsica ook veel andere mooie natuur. Er zijn bossen waar je prachtige wandelingen kunt maken. Ook zijn er berghellingen met sneeuwtoppen. Je kunt dus ook moeilijkere wandelingen maken. De meest pittige wandeling op het eiland is Grande Randonnee. Er zijn ook veel historische bezienswaardigheden, zoals oude kastelen en kerken. Er zijn zelfs prehistorische opgravingen gedaan en deze kun je in een museum bekijken.

Wil je eens naar Corsica? Dan kun je een vliegticket boeken. Er zijn gemakkelijk goedkope vliegtickets te vinden. Er zijn natuurlijk ook veel hotels. Je kunt kiezen voor een hotel bij het strand, maar ook voor een andere locatie op het eiland. Als je ruim op tijd bent zijn de hotels vaak een stuk goedkoper. Zorg sowieso dat je tijdig reserveert, anders zijn alle hotels al volgeboekt. Reizen naar Corsica is een echte aanrader.

Afbeelding: Flickr account tiarascott

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020