Excite

Reizen naar Italië: Toscane

Toscane heeft interessante steden, zoals Florence en Pisa die je kunt bezoeken. Dit zijn bekende steden waar je het echte Italië goed kunt leren kennen. Ook heb je bijvoorbeeld verschillende musea en kun je heerlijk uit eten gaan.

Toscane heeft ook veel mooie natuur. Wereldberoemd is bijvoorbeeld de Chianti-streek. Er zijn veel wijhellingen en je kunt er prachtige foto’s schieten. Ga ook eens naar een wijnproeverij om kennis te maken met echte Italiaanse wijn.

Je kunt ook naar de bergen van Alpi Apuane gaan. Hier kun je mooie wandelingen maken. Je kunt ook kiezen voor zwaardere wandelingen en in de winter kun je er ook skiën. Het eiland Elba hoort ook bij Toscane is ook zeker een aanrader. Er zijn groene heuvels en veel wijngaarden. Vroeger heeft Napoleon hier verbleven, dus het heeft ook nog een historische waarde.

Wat je ook gaat bezoeken in Toscane, je zult er zeker genieten en ontspannen. Zorg dat je vooraf bedenkt waar je ongeveer heen wilt reizen in Toscane. Dit maakt het gemakkelijker om een hotel of camping te vinden. Het is ook verstandig om je hotel of camping ruim op tijd te boeken. Toscane is erg geliefd, dus de betere plekken zijn snel volgeboekt. Je kunt ook een georganiseerde reis maken, waarbij je verschillende plekken in Toscane te zien krijgt.

Afbeelding: Flickr account maarten_c

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020