Excite

Relaxen in de Blue Lagoon in IJsland

Lange vliegreizen naar Amerika gaan in veel gevallen via de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Als je lang moet wachten is het vliegveld niet de meeste inspirerende plek van dit land, dat bekend staat om de prachtige natuur en het vulkanische gebergte. Een goede invulling van de tijd is een bezoek aan de vulkanische spa Blue Lagoon, op een halfuurtje rijden van het vliegveld.

Lavaveld

De Blue Lagoon Spa ligt middenin een oud lavaveld omringt door niets anders dan zwart rotsachtig landschap. Het sprookjesachtige decor is de perfecte setting om helemaal tot rust te komen tussen je vluchten in. Ben je met je partner onderweg? Dan is de romantische Blue Lagoon een mooie plek om echt tijd te nemen voor elkaar.

Toegang zonder afspraak

De Blue Lagoon Spa is vrij toegankelijk zonder afspraak. Je kunt dan heerlijk ronddobberen in de ruime baden van verschillende temperaturen. Daarnaast kun je net als de IJslanders een masker nemen van de vulkanische modder dat in bakken langs de zijkant van de zwembaden staat. Er is ook een sauna, een loungeruimte, en je kunt een drankje nuttigen bij één van de barretjes aan het zwembad.

Privacy

Wil je iets meer privacy? Dan kun je een lichaamsmassage boeken of, samen met je partner, een ‘Romantic Couple’ pakket, waarmee je toegang hebt tot een exclusieve lounge, een eigen kleedruimte, privé zwembaden, wellness behandelingen en natuurlijk een bar.

Busrit

Toegang tot de Blue Lagoon kost je 38 euro, maar op het vliegveld zijn speciale toegangskaarten te koop waar de busrit tussen de Blue Lagoon en het vliegveld bij in zit. De bussen gaan regelmatig heen en weer, waardoor je altijd op tijd bent voor je vlucht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020