Excite

Rijden en genieten in Australië

Travel Australië is naar eigen zeggen ‘al tien jaar de goedkoopste’ in reizen naar Australië. Op de website van deze reisorganisatie staan een aantal van goedkoopste en beste lastminute vakanties naar Australië.

Om te beginnen biedt Travel Australië een zogenaamd ‘Startpakket Australië’ aan. Dit is een handig om te boeken als begin van je vakantie in Australië. Je krijgt een retourvlucht en twee overnachtingen in de stad van aankomst/ vertrek. Vervolgens kun je op je eigen gelegenheid Australië ontdekken. Een startpakket naar Australië kost circa 1245 euro.

Als je het inderdaad fijn vindt om je vakantie zelf in te vullen, dan kun je bij dezelfde reisorganisatie ook een zogenaamd ‘Camperpakket’ kopen. Australië is een prachtig land met een indrukwekkende natuur. Eén van de beste manieren om het land te ontdekken is door rond te reizen. Met een camper kun je in alle vrijheid je ultieme reis zelf bepalen. Voor 34 dagen betaal je circa 1699 euro.

Vergelijkbaar met een camperpakket is een ‘fly& drive’. Je krijgt hierbij een retourvlucht, een of meerdere overnachtingen in de stad van aankomst/ vertrek en een huurauto naar keuze. Wederom dé manier om op eigen houtje Australië te ontdekken. Voor 28 dagen zit je op circa 2045 euro.

Ga je liever op een meer georganiseerde reis? Dan kun je een ‘Hotelrondreis’ boeken. Er zijn verschillende hotelrondreizen, bijvoorbeeld langs de kust van Queensland, langs de Westkust, door de Tropische regenwouden of in de Outback.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Julie Vazquez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021