Excite

Romantische stedentrip met Valentijn

Thuis kan het lastig zijn om echte quality time met je geliefde door te brengen. In je eigen huis kan het lastig zijn om écht weg te zijn met z’n tweetjes. Valentijn is een leuke gelegenheid om je geliefde te verrassen met een weekendje naar één van Europa’s meest romantische steden, naar Parijs bijvoorbeeld, of voor een originelere bestemming Leuven, Brugge of Mechelen.

Romantisch weekend Parijs

Op en top Valentijn is natuurlijk een weekendje naar Parijs: de stad van de Liefde. Het hele jaar door zoeken verliefde stelletjes in Parijs de romantiek op. De prachtige architectuur, gezellige cafés en restaurants en natuurlijk de Eiffeltoren zorgen voor vele gelukkige relaties. Verras je geliefde met een rondvaart over de Seine of een fietstocht door de romantische binnenstad.

Vlaamse stad Brugge

Dichterbij huis vind je de Vlaamse stad Brugge. De kronkelende straatjes, grachtjes en de oude binnenstad zijn een prachtig decor om samen met je geliefde in te verdwalen. Kies voor je verblijf één van de oude panden met glas-in-loodramen en een open haard en waan je in een andere wereld. In Brugge is veel eeuwenoude kunst en cultuur. Je kunt ook leuke workshops doen, zoals Belgische bonbons maken.

Studentenstad Leuven

Zijn jullie echte kroegtijgers en wil je samen leuke cafés ontdekken? Dan is de Belgische studentenstad Leuven een echte aanrader. Vooral jonge stellen zoeken hier elkaars gezelschap op om urenlang te kletsen onder het genot van een biertje in één van de vele kroegjes.

Stedentrip Mechelen met Valentijn

Iets minder bekend bij het grote publiek is de stad Mechelen. Samen met je geliefde kun je heerlijk rondlopen door de verschillende marktjes of één van de vele musea bezoeken. Mechelen staat bekend om de liefde voor bieren, dus bezoek ook zeker een van de brouwerijen die de stad rijk is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021