Excite

Doe smakelijke dingen tijdens je Rome citytrip

Rome is een prachtige stad die je enorm veel te bieden heeft. Er zijn mooie musea en imposante historische bezienswaardigheden. Maar wil je echt wat leren over de Italianen dan moet je er vooral eten en drinken. Deze to-do's geven je tijdens je Rome citytrip een inkijk in de culinaire belevenis van de Italiaan.

Ga koken met een Italiaanse chef

Hoe maken de Italianen dat heerlijke eten toch? Een tipje van de sluier wordt gelicht door chef-kok Andrea Consoli tijdens een van zijn kooklessen. Ooit begonnen in een pizzeria heeft hij nu een eigen restaurant waarin hij je de Italiaanse kooktechnieken leert. Andrea belooft op zijn website niet alleen een kookcursus, maar ook nieuwe vrienden en plezier. Daarbij is hij geboren en getogen in Rome. Dus wil je tijdens je Rome citytrip koken met een Italiaan uit de hoofdstad, kijk dan voor meer informatie op cookingclassesinrome.com.

Italiaanse wijnen proeven in het hart van Rome

In een prachtige ruimte in een 19e-eeuws gebouw, kun je middenin Rome met een gediplomeerde sommelier wijnen proeven uit heel Italië. Ontdek tussen het Italiaanse antiek waarom Italië een van de grootste wijnproducerende landen ter wereld is. Tijdens het proeven krijg je een schat aan informatie. Niet alleen over wijn, maar ook over het dagelijkse leven in Rome. Heb je nog niet genoeg van culinaire avonturen in Rome, dan kun je ook nog een een 'food tour' boeken. Je bezoekt dan lokale markten en pure Italiaanse winkels, terwijl je van alles leert over de eetgewoontes van de Italianen. Heb je zin gekregen in een Italiaans wijntje? Surf dan naar vinoroma.com en boek vast een van de opties voor op reis gaat voor een Rome citytrip.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020