Excite

Rome: genoeg hostels om uit te kiezen

Rome hostels

Rome is een geweldige stad, vol bezienswaardigheden. Iedereen wil de wereldberoemde bezienswaardigheden wel bekijken, zoals het Colosseum, Vaticaanstad, de Trevi Fontein en het Forum. Ook zijn er veel musea en kun je een bezoekje brengen aan de dierentuin. Rome is ook een dure stad. Voor een glas cola betaal je al snel zeven euro. Daarom kun je geld besparen door te overnachten in een hostel. Rome heeft ontzettend veel hostels voor een schappelijke prijs.

Goedkope hostels

In de buurt van Tarmini, het station van Rome, vind je de meeste goedkope hostels. Dit is sowieso een ideale locatie. Je hebt de treinen, bussen, metro's en taxi's op loopafstand. Ook is het redelijk makkelijk om bij het Colosseum te komen: zo'n tien minuten lopen. De vele hostels hebben allemaal hun eigen charme. Behalve bij Tarmini kun je ook op andere plekken in Rome hostels vinden, zoals bij de Trevi Fontein of Vaticaanstad. Hier vind je echter niet zoveel hostels als bij het Tarmini station.

Vooraf boeken

Het is een aanrader om vooraf een hostel te boeken. Er gaan namelijk veel mensen naar Rome en de kans is dus vrij groot dat hostels snel volgeboekt zijn. Sowieso kan het soms zelfs voordeliger zijn om van tevoren te boeken. Op internet kun je overzichten vinden van hostels in Rome. Denk aan hostelbookers.com. Je kunt dan precies lezen waar het hostel te vinden is en wat de faciliteiten zijn. Ook kun je de prijzen met elkaar vergelijken en zo bepalen welk hostel voor jou geschikt is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020