Excite

Vakantie in Rome? Boek een voordelige vlucht!

In Europa is er bijna geen stad duurder dan Rome. Een goedkope vlucht is dus in meerdere opzichten voordelig. Op internet vind je gelukkig in een mum van tijd voldoende voordelige opties om in de Italiaanse hoofdstad te landen. Kijk bijvoorbeeld eens op sites als vliegtickets.nl en skyscanner.nl: hier kun je diverse aanbiedingen met elkaar vergelijken en daarnaast direct de voor jou meest voordelige optie boeken.

Rome: Italiaanse hoofdstad vol historie

Rome is de grootste stad van Italië en heeft zo'n drie miljoen inwoners. De geschiedenis van de Italiaanse hoofdstad gaat ruim twintig eeuwen terug en in die tijd heeft Rome zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste steden van Europa. Vooral op cultureel gebied is er in deze stad veel te zien. Bezoek bijvoorbeeld eens het eeuwenoude Pantheon of het befaamde Colosseum. 's Avonds kun je de sfeervolle Spaanse Trappen of de mooie Trevifontein bekijken, en uiteraard ook genieten in een van de vele authentieke eetgelegenheden.

Vlucht naar Rome

Vanuit Nederland kun je vanaf diverse luchthavens rechtstreeks naar de Italiaanse hoofdstad vliegen. Met KLM, Alitalia en easyJet ben je in twee uur en een kwartier van Amsterdam in Rome. Het kan lonen om de tarieven van de laatstgenoemde maatschappij extra in de gaten te houden.

Met Transavia kun je momenteel voor 55 euro naar de grootste stad van Italië vliegen. Deze vlucht vertrekt vanuit Rotterdam en duurt eveneens ruim twee uur.

Ten slotte kun je ook kiezen voor een vertrek uit het Brabantse Eindhoven. Een vlucht vanaf deze luchthaven wordt verzorgd door de prijsvechter Ryanair en kan om die reden zeker interessant zijn.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021