Excite

Rondje Rotterdam - kies je huurauto!

Heb je een vlucht van of naar Rotterdam Airport, dan kun je op het vliegveld zelf een huurauto ophalen of brengen. Handig als je zelf geen auto hebt en toch over eigen vervoer wilt beschikken. Het is bovendien goedkoper dan reizen met een taxi, en praktischer dan met het openbaar vervoer.

Natuurlijk kun je ook een andere reden hebben om in Rotterdam een eigen huurauto te hebben. Tijdens een bezoek aan deze stad kan het ideaal zijn om over een auto te beschikken voor dagtochten naar diverse attracties in de omgeving. Het best bezochte dierenpark van Nederland, Diergaarde Blijdorp, vind je bovendien ook in Rotterdam. Geen gedoe met het openbaar vervoer; je rijdt er gewoon per auto vanaf je accommodatie heen en kunt daarna gelijk naar binnen.

Wil je de huurauto gebruiken voor het centrum van Rotterdam, houd daar dan ook rekening mee met het boeken van je accommodatie. Het is namelijk wel erg aan te raden om een hotel of hostel te reserveren met eigen parkeerplaats. Je hebt anders kans dat je je auto daar in de buurt nergens kwijt kunt en hele stukken met lopen met je bagage. Bovendien kan het je nog flink wat kosten ook, en dat is zonde.

Ben je al in de stemming? Google dan snel naar huurauto Rotterdam en maak je keuze. Zo rijd je straks heerlijk door of rondom deze mooie stad.

Afbeelding: Flickr, Digit@l Exposure II

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021