Excite

Een rondreis door Amerika met de auto

Amerika is een prachtig land en kan het best gezien worden door met de auto rond te reizen. Je kunt prachtige rondritten maken en zo meerdere steden en natuurgebieden bekijken. Ga bijvoorbeeld naar het Westen, met steden als San Francisco en natuurgebieden als de Grand Canyon en Monument Valley. Of ga meer richting Florida en bekijk het moerasgebied en ga naar de attractieparken in Orlando. Een rondreis door Amerika met de auto geeft je genoeg mogelijkheden om te doen wat je maar wil!

Verzekering

Zorg dat je een goede verzekering hebt. In Amerika zijn zaken doorgaans niet zo goed geregeld als bij ons. Je kunt een ongeluk krijgen en schade krijgen aan je auto. Dit moet je dan gewoon betalen. Met een goede verzekering krijg je het geld echter weer terug, dus dit moet echt goed geregeld worden.

Hotels langs de weg

In Amerika zijn er overal hotels en hostels langs de kant van de weg te vinden. Die zijn vaak speciaal voor mensen die op doorreis zijn en bieden doorgaans niet meer dan een bed en badkamer. Soms zijn er zelfs gedeelde badkamers. Deze weghotels zijn wel heel goedkoop, dus als je de rondreis goed plant, kosten overnachtingen je bijna niks.

Benzinestations

Benzine is in Amerika veel goedkoper dan in Nederland: erg handig. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er soms borden bij benzinestations staan die aangeven dat de komende 100+ mijl geen benzinestation meer komt. Tank altijd bij dit soort pompen, want je wilt niet ergens halverwege de Death Valley zonder benzine komen te staan. Er zijn in Amerika veel wegen waar amper iemand komt en waar geen bewoonde wereld is. Je geraakt dus niet zomaar altijd aan nieuwe benzine.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021