Excite

Rondreis door Nieuw-Zeeland

Als je van plan bent om je volgende vakantie in Nieuw-Zeeland door te brengen, denk dan eens aan een rondreis. Het is de ideale manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken, en alles te zien wat dit prachtige land te bieden heeft.

Je kunt er voor kiezen om mee te gaan met een georganiseerde groepsreis, of je laat zelf een reis op maat samenstellen. Er zijn verschillende specialisten die rondreizen door Nieuw-Zeeland aanbieden, en die je vakantie helemaal op jouw persoonlijke wensen en eisen kunnen aanpassen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld eens op de websites van Sawadee, Djoser, Planet Downunder of Travel Essence.

Het voordeel van een rondreis is dat je de mogelijkheid hebt om heel veel verschillende dingen te zien en te doen. Nieuw-Zeeland heeft prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden die je op deze manier kunt bezoeken.

Ga bijvoorbeeld naar de Coromandel Peninsula op het Noordereiland. Dit schitterende schiereiland herbergt waterpoelen en prachtige baaien. De heuvelachtige omgeving biedt mooie bossen doorkruist met rivieren, en heeft aan beide kanten een spectaculaire kustlijn.

Op het Zuidereiland is het Fiordland National Park een aanrader. Dit is een van de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland. Houd je fototoestel en wandelschoenen maar gereed, want dit park wordt ook wel de Walking Capital of the World genoemd.

Enkele bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland die absoluut de moeite waard zijn, zijn de stad Dunedin, het openluchtmuseum Shantytown en het Hot Water Beach. Heb je nog tijd en energie over? Ga dan walvissen, pinguïns en dolfijnen spotten bij Kaikoura, en sluit je vakantie in Nieuw-Zeeland op een wel heel bijzondere manier af.

Afbeelding: Flickr, gebruiker PhillipC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020