Excite

Rondreis door Zuid Afrika

Zuid Afrika heeft maar liefst drie hoofdsteden! Dit zijn Kaapstad, Pretoria en Johannesburg. Iedere stad heeft zijn eigen kenmerken als hoofdstad. Kaapstad staat voornamelijk bekend om de Tafelberg, vanwaar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. In Pretoria vind je de regering van Zuid-Afrika.

Zuid Afrika staat natuurlijk bekend om de grote parken met wilde dieren. Het Kruger Park is waarschijnlijk het bekendste park in het land en er komen allerlei dieren voor, zoals olifanten, giraffen, leeuwen en gazellen. Ook kleine dieren, zoals vogels, insecten en reptielen komen veelvuldig voor in het park. Addo Elephant National Park is ook zeker een aanrader. Het park staat vooral bekend om de grote populatie olifanten. Maar er komen ook heel veel andere diersoorten voor.

Tijdens een reis door Zuid-Afrika kun je van alles tegenkomen. Grote steden, kleine dorpen, talloze dieren, schitterende natuur, bergen, grasvlakten, grotten en rivieren. Je kunt het allemaal vinden in dit bijzondere land. Er zijn tevens veel hotels met vriendelijk personeel. Een rondreis is dus ook zeker mogelijk.

Je kunt ook een reis maken door Zuid Afrika in combinatie met een ander land, dat bijvoorbeeld aan Zuid Afrika grenst. Er zijn ook georganiseerde reizen, bijvoorbeeld met een groep. Op internet kun je een mooi aanbod vinden!

Afbeelding: Flickr account mdpettit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020