Excite

Roodharigen mogen gratis naar Walibi in België

Op zaterdag 30 mei krijgen alle roodharigen gratis toegang tot het Belgische pretpark Walibi. Dat is ter ere van de roodharige Far-West legende Calamity Jane en de attractie Calamity Mine die naar haar is genoemd. Iedereen met rood haar mag zich aanmelden via de website www.walibi.be.

Je hoeft niet eens echt rood haar te hebben. Ook geverfd haar of een rode pruik is voldoende. Het pretpark schat dat er zo’n 140.000 Belgen zijn die echt rood haar hebben en dat er wereldwijd slechts één procent van de bevolking rood haar heeft. Hoeveel mensen zich zullen aanmelden via de site is nog onbekend. Overigens geldt deze actie niet in Walibi World in Nederland. De roodharigen zullen worden onthaald door een zogenaamde jury van de roodharigen. De jury zal bestaan uit de Walibi-kangoeroe, Robbedoes, Calamity Jane en een professionele kapper.

Walibi is het grootste pretpark van België. Er zijn meer dan vijftig attracties aanwezig voor alle doelgroepen. Een kaartje voor volwassenen bedraagt 31 euro. Kinderen tot twee jaar mogen sowieso naar binnen en een kaartje voor kinderen van twee tot elf jaar is 27 euro. Je kunt ook de tickets online kopen, dit is sowieso goedkoper. Zeker als je de kaartjes ruim op tijd besteld. Voor 55 euro kun je een abonnement kopen.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020