Excite

Winter of zomer: ga naar het vakantiepark van Roompot op Texel

Texel is een heerlijk eiland om op vakantie te gaan. Zowel in de zomer als winter trekt het toeristen aan. Zomers kun je er heerlijk zonnebaden op een van de brede zandstranden en er prima uitgaan. In de overige maanden trekt het eiland vooral wandelaars en fietsers aan. Maar ook gezinnen die er eens even helemaal uit willen, komen graag naar Texel. Een verblijf in het vakantiepark van Roompot op Texel is in dat geval zeker een aanrader.

Uit eten bij Roompot op Texel

Kustpark Texel is het vakantiepark van Roompot op Texel en ligt vlak bij de badplaats De Koog. Hier zijn genoeg restaurants en cafés waar je heerlijk kunt vertoeven, maar je kunt ook op het vakantiepark zelf blijven en uit eten gaan. Er is een á-la-carterestaurant, een eetcafé met bar en een snackbar.

Recreëren bij Roompot op Texel

Lekker actief zijn kan ook gemakkelijk op het vakantiepark van Roompot op Texel. De afstand naar het strand is, afhankelijk van waar je accommodatie zich bevindt, maximaal 3 km. Maar is het slecht weer of blijf je liever in het park, dan kun je bijvoorbeeld ook zwemmen in het zwemparadijs. Voor de kleintjes is er een speciaal baby-/ peuter-/ kleuterbad. Verder kun je ook tennissen, tafeltennissen, midgetgolfen of jeu de boules spelen. Of ga je vermaken met de bal op een van de sport- en speelvelden. Ook is er een recreatieprogramma en voor de kinderen is er de Koos Kids Club.

Wellness bij Roompot op Texel

Het vakantiepark van Roompot op Texel telt vijf sterren wat betekent dat wellness mogelijkheden niet mogen ontbreken. Ga voor ultieme ontspanning in de sauna of het Turks stoombad. Zit het weer niet mee tijdens je verblijf dan geeft het solarium je toch een kleurtje.

Boeken bij Roompot op Texel

Wil je weten of er tijdens je gewenste vakantieperiode een bungalow, villa of chalet vrij is, kijk dan bij roompotparken.nl. Wil je snel het vakantiepark van Roompot op Texel vinden, geef dan in de zoekmachine 'Kustpark Texel' in en de juiste link komt zo tevoorschijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020