Excite

Roompot: leuke vakantieparken

Bij Roompot vakantieparken vind je de rust die je verwacht tijdens de vakantie. Roompot heeft in heel veel plaatsen vakantieparken. Er zijn er een aantal in Nederland, maar je kunt ook naar het buitenland. Roompot vind je in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Italië, Kroatië en Slovenië. Genoeg keuze dus! En ieder park heeft zo zijn eigen bijzonderheden.

Bij Roompot heb je vakantiehuisjes waar je kunt verblijven. Deze heb je in verschillende formaten, zodat je er met kleine of grote groepen heen kunt gaan. Je betaalt per huisje en dus niet per persoon. De vakantieparken zijn ook altijd voorzien van de nodige faciliteiten zoals restaurants, een zwembad en fietsenhuur. Welke faciliteiten er precies zijn is per park verschillend. Wel is er voor de kinderen altijd genoeg te doen, zoals zwembaden of klimkastelen.

Geregeld vind je op de site van Roompot aanbiedingen. Je kunt dan tegen scherpe prijzen in een van de parken verblijven. Soms krijg je korting en soms kun je voor een leuke aanbieding op een bepaalde dag terecht in het park. Ook heeft Roompot arrangementen, zoals een wellnessarrangement of een golfarrangement. Hiermee kan je vakantie nog rustgevender worden.

Op de website van Roompot kun je precies zien welke parken er zijn, waar je ze kunt vinden en wat de faciliteiten zijn. Ook kun je een gids aanvragen vol informatie. Deze gids is geheel gratis en kun je via de website aanvragen. Wil je een vakantie boeken in één van de vakantieparken? Dan kan dit online, telefonisch of via de bon in de gids. Online boeken is erg makkelijk en kost je maar een paar muisklikken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020