Excite

Heerlijk ontspannen van Rotterdam naar Harwich

Voor een reis naar Engeland kies je voor een overtocht van Rotterdam naar Harwich met Stena Line. Via de Hoek van Holland, vlakbij de stad Rotterdam, ben je snel weg naar Engeland met de ferry.

Stenaline en Myroads

Op de websites van Stenaline en Myroads kan je een overtocht van Rotterdam naar Harwich boeken. De websites bieden alle informatie over de ferry's naar de overkant van de Noordzee. De ferry's die varen naar Engeland zijn de Stena Hollandica en Stena Britannica. Online vind je de inchecktijden voor beide ferry's in de Hoek van Holland. Stena Line biedt veel faciliteiten aan boord om een reis van Rotterdam naar Harwich zo aangenaam mogelijk te maken voor reizigers. Reizen op zee is een uitdaging, maar met de beste service aan boord kan elke uitdaging prettiger worden gemaakt.

Lekker eten

Passagiers die van Rotterdam naar Harwich reizen met de ferry van Stena Line hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen genieten van heerlijk eten in de diverse restaurants en bars aan boord. Er is keuze tussen snelle hapjes en uitgebreide maaltijden.

Loungen

De Stena Hollandica en Stena Britannica hebben diverse loungeruimtes waar passagiers bij kunnen uitrusten en genieten tijdens de reis van Rotterdam naar Harwich. Zo zijn er zelfs massagestoelen ter beschikking voor ultieme ontspanning. In de News Room & Magazine Lounge en de Stena Plus Lounge kunnen passagiers zich voorbereiden op hun verblijf in Engeland.

Stena winkels

Wil je liever afleiding van de vaart in de vorm van winkelen, dan geeft Stena Line ook iets voor jou. Tijdens de reis van Rotterdam naar Harwich kan je diverse winkels aan boord bezoeken: parfumerie en cosmetica winkels of kledingboetiekjes en accessoireshops.

Reizen met de ferry naar Engeland doet je even vergeten dat je onderweg bent en met al de afleiding aan boord, ben je op je bestemming voor je het weet!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020