Excite

Rotterdam heeft ‘t: de beste hotels

Of het nu is voor een weekendje weg of een zakelijk uitstapje: in Rotterdam overnachten is geen straf. Zeker niet als je bedenkt dat je hier veel prachtige hotels hebt, waar je je prima kunt vermaken. Wij zetten een aantal van de beste keuzes voor je op een rijtje!

Echt de moeite waard is het onlangs geopende Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp. Dit hotel is voorzien van prachtige, moderne kamers, allen voorzien van douche, föhn en toilet. Bovendien hebben de kamers een internetverbinding, LCD tv en een minibar. Je kunt hier gebruik maken van het zwembad, de fitnessruimte en de sauna, of lekker even gaan zitten in de bar of het restaurant. Het hotel ligt centraal, dus je kunt vanaf hier alle kanten op.

Ook een aanrader is het erg betaalbare Hotel de Beer. Dit hotel ligt in Europoort, aan de kade van de Brielse Maas. Je zit hier dus dichtbij de zee. En als je wel een duik wilt nemen, maar de zee te koud vindt, dan spring je toch gewoon even lekker in het zwembad? Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, televisie, telefoon en wekker. Tegen betaling is ook draadloos internet aanwezig. Je kunt genieten van het restaurant en tijdens de zomermaanden kun je zelfs in het hotel barbecuen. Dat maakt je uitje naar Rotterdam wel heel speciaal!

Denk eraan dat hotels in Rotterdam regelmatig vol zitten. Zeker rondom speciale gelegenheden kun je beter vroegtijdig reserveren, om te voorkomen dat je misgrijpt!

Afbeelding: Flickr account Vincent van der Pas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020