Excite

Rotterdamse hotels vol Tour-liefhebbers

De Rotterdamse hotels plukken nu al de vruchten van de aankomende Tour de France. Veel liefhebbers die de Tour van dichtbij willen mee beleven hebben vast een accommodatie gereserveerd in de havenstad. Wie dat nog niet gedaan heeft, kan maar beter vaart maken!

Volgens Hans van Schaick, voorzitter van de Rotterdamse Hotelcombinatie, zijn er namelijk nog wel een paar kamers beschikbaar, maar het gaat erg hard. Sommige hotels werken nu zelfs al met wachtlijsten.

Deze drukte is volledig te danken aan de Tour de France die van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli in Rotterdam van start zal gaan. Hoteliers spelen hier slim op in, door de prijzen van hun hotelkamers flink op te schroeven. Volgens van Schaik zijn de prijzen echter nog wel reëel en betaalbaar.

Tot nu toe zijn de boekingen vooral gemaakt door groepen. Ook hebben veel touroperators een optie genomen op kamers. Het kan zijn dat een aantal van die opties nog wegvallen, waardoor er onverwachts nog wat meer ruimte beschikbaar is.

Mocht je te laat zijn voor het boeken van een hotelkamer, zorg er dan voor dat je op de wachtlijst gezet wordt. Mochten er opties openvallen, dan kun je alsnog terecht. Als je liever niet tot het laatste moment wacht, kies dan eventueel voor een hotel in Den Haag of Schiphol; het is een klein stukje rijden, maar nog goed te doen. Zo hoef je het feestgedruis tijdens de Tour bijna niet te missen!

Afbeelding: Flickr account kei-ai

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020