Excite

Ruimtereisje voor Russell Brand

De Britse komiek Russell Brand krijgt dit jaar wel een heel bijzonder verjaardagscadeautje. Zijn verloofde Katy Perry heeft hem voor zijn 35e verjaardag verrast met een ruimtereisje. Kosten? 100.000 pond.

De dag bleek sowieso nogal wat verrassingen te bevatten. In de eerste instantie dacht hij bijvoorbeeld dat hij gewoon uit eten zou gaan met zijn vriendin, maar toen ze in het restaurant kwamen, zag hij dat al zijn vrienden en familie ook aanwezig waren. Halverwege de maaltijd kwam er ineens een astronaut naar de jarige toe, volledig in astronautkleding gestoken, die hem de ruimtereis cadeau gaf.

Brand mag meevliegen in een ruimteschip tot een hoogte van 50.000 voet. Daar kan hij complete gewichtsloosheid ervaren.

Uiteraard was er ook een echte Britse cake aanwezig, waar iedereen hard voor klapte. Brand is nogal trots op zijn Engelse roots en een Engels tintje mocht dan ook niet ontbreken.

Eerder deze week wist Brand in een interview al te vertellen dat hij op het moment helemaal niets te klagen had over zijn leven: hij is gestopt met drugs, hij heeft een vaste relatie en gaat zelfs trouwen. Bovendien loopt het met zijn carrière prima en speelt hij in de film Get Him To The Greek. Katy Perry had ook een klein rolletje in die film, maar die is er – aldus Brand vanwege haar slechte acteerprestaties – uitgeknipt. De film zal volgende maand ook bij ons in de bioscopen te zien zijn.

Afbeelding: Flickr account wonker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019