Excite

Vlieg met Ryanair naar vele bestemmingen

Ryanair is een lowcostvliegtuigmaatschappij die vaak flinke prijsknallers heeft als het om vliegtickets gaat. Ze vliegen naar 27 landen en hebben maar liefst 164 bestemmingen. Waar je ook heen wil, je kunt er vast wel heen met Ryanair. Doordat de prijzen van tickets bij Ryanair erg laag liggen, is het altijd leuk om een paar dagen of een weekendje weg te gaan met Ryanair zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Eindhoven

In Nederland zijn er op de luchthaven van Eindhoven de meeste vluchten van Ryanair. Je kunt vanuit Eindhoven naar bijna alle populaire Ryanair bestemmingen vliegen. Wat denk je bijvoorbeeld van Dublin of Londen? Maar je kunt ook met Ryanair naar Stockholm vliegen. Vlieg je liever naar de zon? Ook dat kan vanaf Eindhoven. Zo zijn er meerdere vluchten naar in Spanje, waaronder Madrid en Barcelona. Ook kun je met Ryanair naar bestemmingen in Italië vliegen, zoals Milaan, Pisa of Rome. Is dat je niet ver genoeg? Je kunt zelfs naar Gran Canaria of Lanzarote vliegen vanaf Eindhoven.

Maastricht

Als Eindhoven niet bij je in de buurt ligt, kun je ook vanaf Maastricht vliegen met Ryanair. Een nadeel is wel dat er vanaf Maastricht veel minder bestemmingen met een rechtstreekse vlucht te bereiken zijn. Je vindt er dan ook minder echte prijsaanbiedingen. Toch kun je vanaf Maastricht naar de Spaanse bestemmingen Barcelona, Alicante en Malaga. Portugal, Italië en Tenerife zijn eveneens te bereiken vanaf Maastricht.

Weeze

Weeze is een luchthaven in Duitsland maar het ligt dicht over de grens bij Nijmegen en het is daarom ook voor Nederlanders een populaire luchthaven om met Ryanair naar het buitenland te vliegen. Vanaf Weeze kun je naar bijna alle Europese bestemmingen van Ryanair. Zo kun je zelfs naar Polen, Letland, Estland en Finland. Daarnaast vliegt Ryanair vanaf Weeze zelfs naar Cyprus en Marokko. Natuurlijk kun je ook gewoon naar Engeland, Frankrijk of Spanje vanaf het Duitse vliegveld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021