Excite

Ryanair biedt vliegen voor nog geen tientje

Vakantiegangers kunnen deze zomer wel heel voordelig tickets boeken. In mei en juni biedt Ryanair namelijk 500.000 tickets aan voor slechts €9,99. De luchtvaartmaatschappij doet dit vanwege de uitbreiding op Brussel Zuid Charleroi. Vanaf deze luchthaven wordt straks op 12 routes vaker gevlogen.

Het gaat dan om de bestemmingen Ibiza Zadar, Marrakesh, Nador, Cagliari, Pau, Agadir, Fez, Tangiers, Tenerife, Gran Canaria, Figari en Sevilla. Hierdoor zal Ryanair op jaarbasis 4,3 miljoen passagiers kunnen vervoeren. Natuurlijk zorgt dit ook weer voor een toename in banen. Verwacht wordt dat deze uitbreiding goed zal zijn voor ruim 4.000 banen in de regio. Ryanair zal straks in Brussel Zuid 13 vliegtuigen hebben, die in totaal goed zijn voor bijna een miljard dollar.

De tickets zijn nog tot 15 april te boeken via de website van Ryanair. Naast de tickets voor €9,99 zijn er ook nog 500.000 tickets te boeken voor hogere bedragen, die op kunnen lopen tot €19,99.

Je hoeft niet per se vanaf Brussel te vliegen om gebruik te maken van deze aanbiedingen; ook voor Maastricht en Eindhoven worden diverse mogelijkheden geboden. Wel zijn die mogelijkheden een stuk beperkter. De uiteindelijke prijs van je tickets kan sowieso nog wat duurder worden, want voor bijvoorbeeld het reserveren van een vlucht wordt €5,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

Afbeelding: Flickr account lorentey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021