Excite

Ryanair stewardessen gaan uit de kleren

Ryanair is meestal in het nieuws omdat er weer een ludieke actie is verzonnen om geld te besparen. Deze keer is het andere koek. Mooie koek, wel te verstaan. Een aantal stewardessen van Ryanair is namelijk uit de kleren gegaan voor een 2010 jaarkalender. Altijd goed nieuws, natuurlijk, stewardessen die hun kledingstukken uitdoen en op de foto gaan. Want bezuinigen op mooie vrouwen, daar doen ze niet aan bij Ryanair.

De naakte stewardessen moeten geld opbrengen. Deze keer niet voor Ryanair, maar voor een ander goed doel. Dat goede doel heet "KIDS" en zorgt voor gehandicapte kinderen en hun families. Leuk allemaal, en hopelijk halen ze inderdaad een ton op met de kalender, maar het goede doel wat wij interessant vinden zijn de blote vrouwen. Dat is altijd een goed doel. Zeker als de kans bestaat dat we er eentje tegenkomen tijdens een goedkope vakantievlucht.

Ryanair kreeg meer dan 800 aanmeldingen van het 4000-koppige cabinepersoneel om in de kalender te staan. Daaruit zijn de mooiste gekozen. De kalender verschijnt op een moment dat er net protest opduikt vanuit de politiek tegen de seksualisering van de luchtvaartindustrie. Het eerste exemplaar van de kalender gaat dan ook naar Mary Honeyball, de Europarlementariër die het hardst riep dat de luchtvaartindustrie seksualiseerde.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020