Excite

Safari in Tanzania

Wil je op een avontuurlijke vakantie? Een bijzondere en spannende vakantie is een safari in Tanzania. Verschillende reisspecialisten bieden complete safaritochten aan, daarbij kun je bij een aantal reisorganisaties je eigen safari in Tanzania samenstellen en op een privé safari gaan.

Reisspecialisten in safari’s in Tanzania zijn onder andere Kenia& Tanzania Online, The Safari Experience, Sawadee reizen en Koning Aap. Bij Kenia& Tanzania Online kun je je eigen reis in Tanzania ‘bouwen’. Met een safarivoertuig en een privé chauffeur kun je alleen of in een kleine groep door de binnenlanden van Tanzania reizen. Je maakt kennis met Masai krijgers en Samburu Warriors en rijdt dwars door wereldberoemde wildparken met luierende leeuwen, tetterende olifanten, duizend grazende gnoe’s en zebra’s.

The Safari Experience is gespecialiseerd in privé safari reizen. Je reist alleen of met je eigen groep: je vrienden of je kinderen. Je krijgt een eigen Landcruiser met panoramadak en een Engels sprekende privé gids. Deze is tevens de chauffeur gedurende de gehele safari. Je kunt tijdens je safari verblijven in lodges of onder de sterren in safaritenten. The Safari Experience kan daadwerkelijk alles voor je organiseren, van wandelsafari’s tot kanotochten.

Koning Aap organiseert groepsreizen in Tanzania. Voordeel is dat deze vaak iets goedkoper zijn dan een privé of eigen samengestelde rondreis. Bij een safari in Tanzania moet je toch wel denken aan een prijs tussen de 2.500 en de 3.000 euro. Dat is veel geld, maar een safari in Tanzania is dan ook onvergetelijk . Je vindt er een ongekende natuurlijke diversiteit en je ziet heel veel wilde dieren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alexander Johnmann

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021