Excite

Sardinië is hotste vakantiebestemming

Sardinië is op dit moment een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa. Heerlijke stranden, uitgestrekte wateren, bars en natuurlijk volop feestjes wachten je hier in dit stukje Italië. Sinds de Aga Khan in de jaren ’60 hier een exclusieve enclave startten, heeft met name het noorden van Sardinië nog niets van haar charme verloren en dat zorgt ervoor dat een vakantie in Sardinië ook dit jaar weer een aanrader is.

Sardinië wordt al jarenlang regelmatig bezocht door de groten der aarde. Zo meert Prinses Caroline van Monaco regelmatig aan in de haven en is ook Enrique Iglesias veel op de stranden van Sardinië te vinden. Op één van de 80 stranden en baaien dan; het zijn er nogal wat.

Als je op vakantie wilt naar Sardinië, dan kun je het beste gaan tussen mei en september. Met name de zes weken van half juli tot eind augustus geven je volop de mogelijkheid om te genieten van het goede Italiaanse leven. Dan zijn de temperaturen het lekkerst en zijn praktisch alle winkeltjes, bars en restaurants geopend.

In die periode is er ook voor iedereen wat te doen in Sardinië. Of je nu houdt van een lekkere goedkope vakantie, waarbij je je vooral richt op de natuur en het kijken naar mensen, of dat je dol bent op shoppen in de straten met de grote modemerken: mensen met een groot en klein budget genieten hier altijd met volle teugen.

Afbeelding: Flickr account Dirk Hartung

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020