Excite

Sauna: ontspan op Ameland

Naar de Sauna op Ameland is een prima manier om lekker te ontspannen. Als je een weekend naar Ameland gaat en bijvoorbeeld veel fietst of wandelt, kan een sauna je helpen om weer heerlijk te ontspannen.

Er is een sauna op Ameland te vinden, namelijk Boomhiemke. Hier kun je terecht voor ontspanning. Zowel je lichaam als geest zullen tot rust komen. Er zijn verschillende arrangementen die je kunt boeken, maar een arrangement is niet verplicht.

Natuurlijk kun je sowieso een bezoekje brengen aan de sauna. Hiervoor is het wel gewenst dat je tenminste een uur van tevoren even reserveert. Er is een droge en een infrarode sauna. Ook is er een Turks stoombad aanwezig met kleurentherapie. Ga de whirlpool in of maak gebruik van de stoomcabine. Ook kun je in het dompelbad om weer lekker af te koelen. Tevens zijn er twee zonnebanken aanwezig en is er een relaxruimte.

Boomhiemke is een vakantiepark en terwijl jij lekker ontspant, zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Zo hoef je je werkelijk nergens zorgen om te maken.

Als je extra veel tijd in de sauna wilt doorbrengen, dan kan het ook aan te raden zijn om te overnachten in het vakantiepark Boomhiemke. Je kunt dan iedere dag gebruik maken van de sauna.

Bij de VVV op Ameland kun je ook een speciaal fiets en sauna arrangement boeken. Je stapt dan eerst op de fiets en kunt daarna lekker ontspannen in de sauna. Eventueel kun je dit zelfs online boeken, voordat je werkelijk naar Ameland gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020