Excite

Betaalbaar verblijf in Scheveningen? Boek een hostel

Het is heerlijk voorjaarsweer. Het zonnetje schijnt, de bloemen bloeien, de blaadjes zitten weer aan de bomen en de romantiek hangt volop in de lucht. Dit is hét perfecte moment om heerlijk samen met je geliefde op een romantisch weekendje naar Scheveningen te gaan. Helaas verkeert je bankrekening nog wel in een winterstemming. Je saldo is bevroren en ook je portemonnee is schrikbarend leeg. In een tentje op het strand gaan staan is ook teveel van het goede. Dus, wat nu?

Denk dan eens aan Jorplace Beach Hostel. Wat veel mensen niet weten is dat Scheveningen over een hostel beschikt. Wie dus niet perse voor een luxe arrangement met een kamer met uitzicht op zee wil gaan, kan ook in dit hostel prima vertoeven. Met haar 23 kamers, waaronder ook twee-persoonskamers, hoef je niet bang te zijn dat je met onbekende mensen op een slaapzaal moet liggen, waardoor de romantische sfeer ver te zoeken is. Een nacht in Jorplace Beach Hostel is inclusief ontbijt.

Met haar ligging ben je binnen no time op het strand alwaar je heerlijk kan loungen in een van de vele strandtenten die vanaf april tot en met oktober opgebouwd staan langs de boulevard. Niet alleen kun je er loungen, vele strandtenten beschikken ook over een heerlijk menu. Dat je aan zee zit wil niet zeggen dat je perse vis moet eten, ook voor een lekker bord patat met schnitzel kun je er prima terecht.

Geniet vervolgens van een heerlijke zonsondergang op een picknicklaken en een flesje wijn uit de supermarkt. Zo kun je voor heel veel minder geld van een heerlijk weekendje weg genieten en natuurlijk van elkaar in een hostel in Scheveningen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020