Excite

Scheveningen: hotels aan zee

Wat je reden ook is om naar Scheveningen te gaan, een hotel is doorgaans erg makkelijk. Immers woont niet iedereen dichtbij de badplaats en is het toch leuk er een paar dagen heen te gaan, om optimaal te kunnen genieten. In Scheveningen zijn er veel hotels direct aan het strand, vooral ideaal op mooie zomerse dagen. Zo heb je bijvoorbeeld het Carlton Beach Hotel, een viersterren hotel met zwembad en direct aan het strand te vinden. Ook Hotel Albion is aan het strand te vinden en je hebt de pier en het circustheater op loopafstand. Hotel Bor is een klein hotel, met slechts negen kamers, maar geeft hierdoor wel een intieme sfeer. Ook dit hotel is gelegen vlakbij het strand.

Vlakbij het centrum van Scheveningen zitten met je hotel is ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld Hotel Gevers, een driesterrenhotel. Hotel Plato is dichtbij Scheveningen te vinden en je kunt er ook heel makkelijk bij het centrum van Den Haag komen.

Scheveningen kent zowel dure als goedkope hotels, waardoor er dus voor iedereen wel wat te vinden is. Houd vooral de aanbiedingen goed in de gaten, want je kunt gemakkelijk in een duurder hotel zitten voor een aantrekkelijke prijs. Deze aanbiedingen vind je trouwens vooral buiten het hoogseizoen en vakanties om.

Afbeelding: Flickr account tnarik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021