Excite

Schiphol krijgt goudvissenhotel

Hoewel ze het zelf niet altijd beseffen, is de vakantieperiode voor veel huisdieren een spannende tijd. Worden ze goed achtergelaten, of dumpt hun baasje ze ergens tijdens de vakantie? Goudvissen hoeven zich dit jaar in ieder geval geen zorgen te maken, want zij kunnen terecht in het speciale goudvissenhotel van Schiphol!

Het goudvissenhotel is voorzien van alle gemakken en bovendien erg luxe: de gasten hoeven geen kamer te delen en kunnen gebruik maken van verschillende faciliteiten. Verwacht wordt dat met name het zwembad op erg veel waardering zal kunnen rekenen. Hoe de goudvissen op de tennisbaan zullen reageren blijft nog even afwachten.

Wat Schiphol heeft met goudvissen, dat er zoveel speciale aandacht voor is? Niet zoveel, maar reisbureau D-reizen des te meer. Daarom heeft het reisbureau nu een speciale actie waarbij alle vakantiegangers die bij hen een reis hebben geboekt, hun goudvis gratis kunnen laten logeren in het goudvissenhotel. Na de vakantie kan het diertje weer opgehaald worden.

Het goudvissenhotel is overigens slechts één van de vele bijzondere faciliteiten die Schiphol de laatste jaren aan de luchthaven heeft toegevoegd. Zo konden ouders eerder al gebruik maken van de speciale Babycare Lounge en kunnen reizigers met vliegangst nog even lekker ontspannen bij de XpresSpa, waar je de mogelijkheid hebt om een pedicure, manicure, schoonheidsbehandeling of een massage te ondergaan. Voor wat oudere kinderen is speciaal het Kids Forest ingericht, waar kinderen gratis kunnen spelen in boomhutten en met allerlei leuke speeltoestellen.

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020